Αγίας Ζώνης 104

Αθήνα, 113 64

+30 6946100108

+30 6953047612

dapedamihalis.gr
---------------

Διαγραμμίσεις Parking & γηπέδων μπάσκετ

Διαγράμμιση πάρκινγκ, Η μελέτη για την ορθή χάραξη του χώρου, το εξειδικευμένο προσωπικό, η υψηλής ποιότητας χρωμάτων που χρησιμοποιούμε, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η πολύχρονη εμπειρία μας, διασφαλίζουν τα άριστα αποτελέσματα στην διαγράμμιση χώρων στάθμευσης οχημάτων.

Διαγραμμίσεις-Parking12 (2) Διαγραμμίσεις-Parking14
Dapedamihalis.gr
---------------

Διαγράμμιση parking

Οι διαχωριστικές και κατευθυντήριες γραμμές σε έναν χώρο στάθμευσης φθείρονται τακτικά, τόσο λόγω της κίνησης των οχημάτων όσο και λόγω των καιρικών συνθηκών, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ανοιχτό χώρο στάθμευσης. Εάν μέχρι τώρα οι εργασίες δημιουργίας ή συντήρησης των γραμμών ήταν για εσάς δύσκολη και ακριβή διαδικασία είναι καιρός να απευθυνθείτε στον κατάλληλο συνεργάτη. Dapedamihalis.gr –  έρχεται να προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις ποιότητας 

Dapedamihalis.gr
---------------

Διαγράμμιση γηπέδων μπάσκετ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαγράμμιση γηπέδων  μπάσκετ,  χρησιμοποιώντας την κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με το χρωματολόγιο του γηπέδου και τις εκάστοτε απαιτήσεις. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είναι οι γραμμές του γηπέδου σας Dapedamihalis.gr –  μπορεί να τις δώσει ζωντάνια και να κάνει το γήπεδό σας ένα πραγματικό στολίδι.

Dapeda Mihalis

Κάθε πρόβλημα  έχει τη λύση του αλλά και κάθε λύση πρέπει να είναι ριζική!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κιν: +30 6946100108

Τηλ:+30 2121041188

dapedamihalis.gr
---------------

Τα έργα που κάναμε

15
Χιλιάδες τ.μ. πάρκινγκ & μπάσκετ
187
Ευχαριστημένοι πελάτες