Αγίας Ζώνης 104

Αθήνα, 113 64

+30 6946100108

+30 6953047612

dapedamihalis.gr
---------------

Πατητή Τσιμεντοκονια

Πατητή Τσιμεντοκονια, Πιθανόν αρκετοί δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι η πατητή τσιμεντοκονία, όμως είναι σίγουρο πως σχεδόν όλοι κάπου την έχετε συναντήσει. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κονίαμα σε μορφή σκόνης, που όταν αναμειχθεί με νερό δημιουργεί ένα ρευστό υλικό, κατάλληλο για την επίστρωση δαπέδων, τοίχων και άλλων επιφανειών. Το όνομα της το πήρε γιατί κατά την εφαρμογή της ο εκάστοτε τεχνίτης χρησιμοποιεί κυρίως το μυστρί, με το οποίο την πατάει (την συμπιέζει).

Πατητή-Τσιμεντοκονία slider2
Dapedamihalis.gr
---------------

Πατητή Τσιμεντοκονια

  • Δημιουργία ενιαίας (μονολιθικής) επιφάνειας
  • Αντοχή σε τριβές
  • Υψηλή αντοχή στη γήρανση
  • Υδαταπωθητικότητα.
  • Μικρό πάχος εφαρμογής
  • Εύκολος καθαρισμός επιφάνειας.
  • Άριστη πρόσφυση σε οποιοδήποτε υπόστρωμα.
  • Δημιουργία μοναδικού αισθητικού αποτελέσματος δε δάπεδο, τοίχο, μπάνια κ.α.
Dapedamihalis.gr
---------------

Γιατί να επιλέξω πατητη τσιμεντοκονια

  1. Εξαιτίας της υψηλής συγκολλητικής πρόσφυσης του υλικού, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν πάνω από κάθε υπόστρωμα χωρίς να χρειάζονται αποξηλώσεις. Ενδεικτικά εφαρμόζεται πάνω από γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, πλακάκια, σοβά, μωσαϊκό, τσιμέντο και πολλές άλλες επιφάνειες, προσφέροντας τεράστια αρχιτεκτονική ευελιξία. Επίσης με την ίδια ευκολία μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.
  2. Το εικαστικό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή πατητής είναι αντικειμενικά όμορφο και καλαίσθητο, ασύγκριτο με κάθε άλλη εναλλακτική. Ιδιαίτερα αν επιλέξετε κάποια τεχνοτροπία η τελική εμφάνιση θα είναι εντελώς ξεχωριστή και προσαρμοσμένη στο γούστο σας.
  3. Η επιφάνεια μετά την τοποθέτηση της πατητής είναι μονολιθική, δηλαδή μια ενιαία στρώση χωρίς καθόλου εμφανείς αρμούς. Με αυτό γλιτώνετε τον αποχρωματισμό των αρμών, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγετε και τη δημιουργία μικροοργανισμών στα σημεία αυτά, ιδιαίτερα στο μπάνιο.
  4. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και παραμένει ανεπηρέαστη από μικροδονήσεις και κυρίως από τις συστολοδιαστολές στην επιφάνεια.

Dapeda Mihalis

Κάθε πρόβλημα  έχει τη λύση του αλλά και κάθε λύση πρέπει να είναι ριζική!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κιν: +30 6946100108

Τηλ:+30 2121041188

dapedamihalis.gr
---------------

Τα έργα που κάναμε

Χιλιάδες τ.μ. Πατητή Τσιμεντοκονια
98
Ευχαριστημένοι πελάτες
2765